Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Grăbiți-vă, mâine e ultima zi când puteți cumpăra alimente eco la preț mic: brânză, salam…

© Sputnik / Miroslav RotariDiana Crudu
Diana Crudu - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 100 de producători din Republica Moldova și-au expus cele mai naturale și gustoase produse la o expoziție de zile mari, care se desfășoară la Moldexpo.
Grăbiți-vă, mâine e ultima zi când puteți cumpăra alimente eco la preț mic: brânză, salam…

Dacă sunteți adepții produselor autohtone, încă mai aveți timp să ajungeți la târgul ce are loc în aceste zile la Moldexpo, dar care se va încheia mâine. Producătoarea și reprezentanta Federației Fermierilor din Moldova Diana Crudu a declarat în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal” că acolo puteți găsi produse sută lasută naturale și foarte gustoase. Și cel mai important, la prețuri foarte mici, inclusiv salamuri în care este și carne.

”Marii producători de produse autentice sunt în aceste zile la Moldexpo. Aveți ocazia să întâlniți sub același acoperiș mai multe gustoșenii: brânză oi, salam unde se găsește într-adevăr carnea, miere și alte produse extraordinare. Sâmbătă e ultima zi” a declarat pentru Sputnik Moldova producătoarea și reprezentanta Federației Fermierilor din Moldova, Diana Crudu. 

La acest târg, oamenii pot găsi diferite uleiuri, nuci și diferite semințe. Acest eveniment are loc doar o singură dată în an, deși acest lucru ar trebui să se întâmple mai des, iar Diana Crudu a afirmat că ar trebui, în mod normal, să avem o piață agricolă care să întrunească doar produsele autohtone.

Fluxul de știri
0