Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Descindere în această dimineață la o companie imobiliară: Ce au găsit procurorii

© Photo : Facebook / PCCOCSOfițer PCCOCS
Ofițer PCCOCS - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au descins în această dimineață la o companie imobiliară din Chișinău. Iată ce au găsit.

CHIȘINĂU, 18 oct – Sputnik. Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au descins în această dimineață cu percheziții la o companie imobiliară din Chișinău, la domiciliile și în automobilele membrilor unui grup criminal organizat. Despre aceasta anunță Procuratura Generală într-un comunicat de presă.

Din primele informații se cunoaște că un număr de 13 percheziții au fost efectuate pe faptul abuzului de serviciu și evaziunii fiscale.

Descinderile au fost făcute după ce pe faptele grupului criminal au fost făcute denunțuri și au fost depuse plângeri de actuali și foști angajați ai unei companii care activează în domeniul imobiliar, dar și în urma plângerilor depuse de un număr de persoane, care au avut relații comerciale cu compania imobiliară.

În urma perchezițiilor s-a constatat că, în perioada anilor 2018 – 2019, grupul criminal a organizat o schemă ilegală prin care a prejudiciat bugetul de stat și persoane fizice. În aceste momente, perchezițiile sunt în desfășurare, vom reveni cu detalii.

Fluxul de știri
0