Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Buletine de vot de care nu s-a mai văzut în Moldova: 8 foi – Iată cum arată

© Sputnik / Miroslav RotariВыборы в парламент Молдовы 2019
Выборы в парламент Молдовы 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Alegătorii din autonomia găgăuză vom primi în cadrul alegerilor locale din 20 octombrie 2019 un buletin de vot cât o broșură, are tocmai opt foi, în care vor fi trecuți tocmai 61 de candidați care aspiră la fotoliu de consilierilor în Consiliul municipal Comrat.

CHIȘINĂU, 18 oct – Sputnik. CEC a expediat buletine de vot pentru alegerea consilierilor în Consiliul municipal Comrat. Acestea sunt adevărate broșuri. Pentru alegerea membrilor Consiliului municipal Comrat au fost expediate 21 de miii de buletine și 10 mii 330 de buletine pentru Consiliul sătesc Congaz din UTA Găgăuzia.

© Sputnik / Eduard MaciacBuletin de got
Buletine de vot de care nu s-a mai văzut în Moldova: 8 foi – Iată cum arată - Sputnik Moldova
Buletin de got

Buletinul a fost tipărit pe hârtie opacă, de culoare gri afumat și este cel mai lung și scump buletin de vot pentru scrutinul local, el costă circa 3 lei. În cursa electorală au fost înregistrați 61 de candidați – liste de partid și independneți – la funcția de consilier.

La 20 octombrie, în Republica Moldova vor avea loc alegeri locale generale și alegeri parlamentare noi în patru circumscripții uninominale.

Fluxul de știri
0