Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil: Elevi de la liceul Asachi i-au snopit în bătaie pe cei de la Eliade - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Bătaie crâncenă chiar în centrul Capitalei. Elevi de la Liceul ”Gheorghe Asachi” i-au snopit în bătaie pe trei elevi de la Liceul ”Mircea Eliade”.

CHIȘINĂU, 17 oct - Sputnik. Bătaie crâncenă între elevii de la două licee de prestigiu din Capitală. Mai mulți elevi de la liceul Gheorghe Asachi i-au snopit în bătaie pe trei elevi din clasa XI-a de la Liceul ”Mircea Eliade”. Imaginile video surprinse de camerele de supraveghere au fost publicate în presa locală.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că bătaia a avut loc pe data de 4 octombrie, iar de caz se ocupă Procuratura sectorului Buiucani.

”Cazul a fost înregistrat la data de 4 octombrie, la Inspectoratul de Poliție Buiucani. Totul s-a întâmplat în fața unui local din Capitală. La fata locului, politistii au găsit un grup din 5 adolescenti, cu vârsta de 17 ani, care au comunicat că au fost bătuți. Ulterior, Poliția a ridicat imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, fiind stabiliți și identitatea celorlalți elevi”, a precizat Stati.

Potrivit lui Stati, probele au fost transmise Procuraturii sectorului Botanica.

În imaginile video putem observa că un elev de la Liceul ”Gheorghe Asachi” se apropie de masa la care stăteau elevii de la Liceul ”Mircea Eliade”, după care acesta îi aplică unui băiat o lovitură cu cotul.

Ulterior, bătaia a degenerat.

Potrivit tatălui unuia dintre minori, cele două grupuri de elevi nu se cunoșteau. Totodată, acesta declară că nu cunoaște motivele care au provocat bătaia.

Fluxul de știri
0