Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O femeie din Capitală, căutată timp de mai multe luni de Poliție – Video

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia care apare în imaginile video este căutată de mai mult timp de polițiștii din sectorului Centru a Capitalei.

CHIȘINĂU, 17 oct – Sputnik. Femeia care apare în înregistrarea video este căutată de polițiștii Inspectoratului Centru din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind bănuită de comiterea unui furt.

Cazul a avut loc pe 28 mai 2019. Suspecta se afla în incinta unui magazin amplasat pe bulevardul Ștefan cel Mare din sectorul Centru al Capitalei. Profitând de neatenția angajatelor, individa a sustras mai multe articole vestimentare în sumă de 1445 de lei.

În acest caz a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt. Făptașa riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32500 până la 67500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Poliția roagă persoanele care au recunoscut femeia din imagini să informeze neîntârziat poliţia la numărul de telefon:  079 575 130.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Fluxul de știri
0