Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Air Moldova are un nou beneficiar? Ce spune Procuratura Anticorupție

© Sputnik / Miroslav RotariAeronavă
Aeronavă - Sputnik Moldova
Abonare
După ce ieri au apărut în presă mai multe informații cu privire la schimbările în structura asociaților de la Civil Aviation Group SRL, Procuratura Anticorupție dezminte informația.

CHIȘINĂU, 17 oct – Sputnik. Procuratura Anticorupție dezminte informația privind înstrăinarea cotei sociale a „Air Moldova”.

Самолет - Sputnik Moldova
Societate
Reacția Air Moldova la sechestrul de milioane: au oare pasagerii motive de îngrijorare

Într-un comunicat de presă emis de instituție este precizat că „PA reconfirmă aplicarea sechestrului asupra a 100% din capitalul social al agentului economic menționat supra, care aparține „Civil Aviation Grup” SRL”.

În context, instituția precizează faptul că „au fost înstrăinate 49% din capitalul social care aparțin companiei Blue Air din capitalul social al „Civil Aviation Grup” SRL”.

Amintim că în presă au fost vehiculată recent informația că Air Moldova ar avea un nou beneficiar. Acesta ar fi afaceristul Dzintars Pomers din Letonia, care exercită şi funcţia de administrator al companiei Civil Aviation Group.

Fluxul de știri
0