Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Se întorc anii '90: Șantaj și amenințare cu moartea pentru 10.000 de dolari - AUDIO

© Sputnik / Miroslav Rotari Бригада полиции специального назначения "Fulger"
 Бригада полиции специального назначения Fulger  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 43 de ani, originar din Soroca, a fost reținut în flagrant de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații în timp ce maltrata victima prin aplicarea forței fizice și constrângerii psihice, pretinzând de la aceasta o tranșă de 10 000 de dolari.

CHIȘINĂU, 16 oct - Sputnik. Înapoi în anii '90. Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost reținut în flagrant delict ieri, 15 octombrie. Potrivit poliției, suspectul, urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor altei persoane, a amenințat victima cu aplicarea violenței și cu moartea, atât a lui cât și a rudelor acestuia și, aplicând forța fizică, a cerut și a primit bunuri în sumă totală de 235 de mii de lei. Prejudiciul cauzat victimei este estimat la 400 mii lei.

Operațiunea de reținere a fost efectuată de ofițerii Direcției Combatere a Criminalității Organizate a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu ofițerii de urmărire penală a Inspectoratului de Poliție  Botanica și Procuratura Botanica.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru șantaj. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0