Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O femeie din Capitală, la un pas de a fi strivită de un copac prăbușit - Foto

© dse.mdCopac prăbușit
Copac prăbușit - Sputnik Moldova
Abonare
Caz nefericit în sectorul Telecentru al Capitalei. Luni după-amiază, un arbore a căzut peste două maşini parcate în curtea unui bloc din strada Gheorghe Asachi 37/1. În urma incidentului, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CHIȘINĂU, 15 oct — Sputnik. Hramul orașului Chișinău a fost o zi cu ghinion pentru o femeie și proprietarii a două autoturisme. Asta deoarece un copac de mari dimensiuni a căzut peste mașinile acestora, parcate în curtea unui bloc de pe strada Gheorghe Asachi 37/1. 

Din imaginile distribuite pe o rețea de socializare, se vede clar cum arborele s-a rupt din rădăcini și s-a prăbușit peste automobile și câteva țevi de apă caldă.

Un martor ocular a declarat pentru Sputnik Moldova că femeia care a avut de suferit în urma incidentului a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă pentru îngrijiri medicale. La moment, aceasta se află în afara oricărui pericol. Din fericire, nimeni nu se afla în interiorul mașinilor avariate. Poliția urmează să investigheze toate circumstanțele producerii incidentului. 
Fluxul de știri
0