Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident brutal, în Germania: Șase români răniţi grav

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În Hamburg a avut loc un accident violent, în care au fost răniţi grav şase români, care se aflau în timpul unei curse ilegale cu maşini de lux.

BUCUREŞTI, 15 oct – Sputnik, Doina Crainic. Potrivit autorităţilor germane, accidentul s-a produs pe o arteră principală din Hamburg, unde ar fi avut loc o cursă ilegală cu maşini de lux.

În cursă s-ar fi întrecut două maşini, care, în urma unor manevere periculoase, s-au ciocnit violent. O a treia maşină care circula regulamentar a fost implicată în accident.

În urma impactului puternic, şase români au fost grav răniţi, potrivit antena3.ro. Unul dintre autoturisme a ricoşat în 11 maşini parcate pe marginea carosabilului.

Zona a fost încojurată de echipaje de salvare şi poliţişti, iar circulaţia pe acea arteră a fost închisă. Românii sunt suspectaţi că erau membrii unei bande de hoţi şi că ar fi furat autoturismele.

Fluxul de știri
0