Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

S-ar fi împușcat într-un troleibuz de pe linia 22 din Chișinău: Ce spune Poliția - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПервый троллейбус в аэропорт
Первый троллейбус в аэропорт  - Sputnik Moldova
Abonare
Geamul unui troleibuz cu pasageri de pe linia 22 a fost spart în această dimineață, în urma unei împușcături sau a unei lovituri cu o piatră. Niciun pasager n-a fost rănit.

CHIȘINĂU, 14 oct – Sputnik. O persoană necunoscută ar fi tras dintr-o armă pneumatică în geamul unui troleibuz plin cu pasageri de pe ruta nr. 22, potrivit presei locale care-l citează pe Dorin Ciornîi, directorul general al Regiei Transport Electric din Chișinău (RTEC). Geamul a fost deteriorat, dar niciun pasager nu a fost rănit.

Infracțiunea a fost săvârșită în această dimineață, în Sectorul Buiucani, la intersecția dintre strada Ion Creangă cu strada Eugen Coca.

Poliția nu confirmă, deocamdată, ipoteza împușcăturii. Poliția a fost alertată în jurul orelor 10:45, a declarat pentru Sputnik  ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic. „La fața locului s-a deplasat grupul operativ, pentru a stabili dacă se adeverește sau nu”, a adăugat ofițerul de presă.

Troleibuzul a fost retras de pe linie, iar prejudiciul adus unității de transport a fost estimat la aproximativ 1.500 de lei, potrivit lui Dorin Ciornîi.

Pasagerii care au observat că în geam s-a împușcat ori s-a aruncat cu o piatră l-au anunțat pe șoferul troleibuzului.

Imaginile video de la fața locului au fost postate pe rețele de socializare de martori oculari.

Fluxul de știri
0