Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noul plan al autorităților: Cine se va include în lupta cu șoferii în stare de ebrietate

Abonare
Poliția Republicii Moldova ne îndeamnă „să contribuim împreună la un trafic în siguranță și să spunem STOP alcoolului la volan.

CHIȘINĂU, 12 oct – Sputnik. Poliția Națională a lansat o „linie fierbinte” destinată exclusiv sesizărilor cu privire la cazurile de conducere a automobilelor în stare de ebrietate. Astfel, cetățenii vor suna la numărul de telefon 067 112 902 pentru a raporta cazuri de conducere a automobilului sub influența alcoolului.

Într-un comunicat al Poliției, cetățenii sunt îndemnați să dea dovadă de responsabilitate, pentru a putea reduce numărul accidentelor provocate de șoferii băuți.

„Dragi cetățeni, NU fiți indiferenți! Fiindcă indiferența încurajează încălcarea. Iar cineva drag vouă, din familie, prieteni sau colegi poate fi victima unui accident rutier grav, cauzat ca urmare a consumului de alcool”, este precizat în comunicatul emis de Poliția Republicii Moldova.

Moldova, zguduită de o serie de accidente grave>>>

Pentru a nu fi complicele unei tragedii, anunță imediat Poliția. Sesizează situațiile de urgență la numărul unic 112.

Fluxul de știri
0