Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesaj de felicitare de la Igor Dodon pentru poporul spaniol

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Молдовы Игорь Додон
Президент Молдовы Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
În mesajul său de felicitare, Igor Dodon s-a referit la evoluția relațiilor moldo-spaniole și a reiterat necesitatea dezvoltării parteneriatului bilateral.

CHIȘINĂU, 12 oct – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare poporului spaniol, cu ocazia Zilei Naționale a Regatului Spaniei. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon se adresează Maiestății Sale, Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei și întregului popor spaniol cu „urări de pace și prosperare continuă”.

„Cu această frumoasă ocazie, constat cu satisfacție evoluția ascendentă a colaborării moldo-spaniole și exprim gratitudine pentru sprijinul important și permanent pe care Regatul Spaniei îl oferă Republicii Moldova în procesul de modernizare”, se arată în mesajul șefului statului.

Igor Dodon, întrevederi importante la Așhabad - Video>>>

Totodată, Igor Dodon spune că își forește aprofundarea relațiilor de prietenie între cele două state și este convins că un parteneriat reciproc avantajos poate exista.

Fluxul de știri
0