Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiul de la Ciocana: Intervenția salvatorilor - Video

Abonare
Un transformator în flăcări: A fost nevoie de șase autospeciale pentru a stinge incendiul de la Ciocana. IGSU a publicat imagini video dela fața locului.

CHIȘINĂU, 11 oct - Sputnik. Șase autospeciale au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu care a izbucnit pe str. Industrială nr.10 din Capitală.

”Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 08.05. minute. La faţa locului au fost îndreptate 6 echipaje de salvatori şi pompieri”, informează IGSU printr-un comunicat.

Potrivit salvatorilor, ardea un transformator electric. Flăcările au cuprins o suprafață de 30 de metri pătrați. Pompierii au reuşit localizarea incendiului la ora 8.47 minute, fără ca arderea să fie răspândită la depozitele din preajmă.

Datorită intervenţiei operative, au fost salvate depozite în care se păstrau vopsele şi covoare. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele producerii incendiului.

Fluxul de știri
0