Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anunț importat de la Serviciul Hidrometeorologic: Iată ce se întâmplă astăzi

© Sputnik / Miroslav RotariOameni pe stradă
Oameni pe stradă  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru astăzi, 11 octombrie, ploi pe întreg teritoriul țării.

CHIȘINĂU, 11 oct – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că astăzi va ploua în toată țara. Precipitații mai intense se vor înregistra în nordul țării.

Acolo temperatura aerului, în timpul zilei, va urca până la 18 grade Celsius, iar în timpul nopții maxima termică nu va depăși 10 grade.

În centrul țării se vor înregistra precipitații slabe. Mercurul din termometre, în timpul zilei, va urca până la 19 grade Celsius. Mai frig va fi noaptea. Temperatura aerului va fi de maxim 11 grade Celsius. Și în sudul țării va ploua moderat. Temperatura aerului, în timpul zilei, va fi de 20 de grade Celsius. Mult mai frig va fi în timpul nopții – maximum 12 grade Celsius.

Prognoza pentru această iarnă

Meteorologii din România au făcut deja primele estimări cu privire la iarna 2019-2020. Astfel, aceștia spun că vortexurile polare vor continua să schimbe clima din această zonă, iar iarna care se apropie nu va fi una de neglijat.

Vremea rea, cu ninsori severe, ar putea debuta chiar din luna noiembrie. Aerul polar va ajunge tot mai des în România, ceea ce ar putea condiționa ierni extrem de agresive, cu viscol și ger siberian. Cele mai severe episoade de viscol și ninsori sunt prognozate în perioada ianuarie-februarie sau chiar începutul lunii martie 2020.

Fluxul de știri
0