Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Revine vremea bună: Câte grade vor indica termometrele astăzi - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariSoare
Soare  - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că până la sfârșitul acestei săptămâni vom avea parte de vreme frumoasă, cer variabil și o temperatură a aerului de până la 23 de grade.

CHIȘINĂU, 10 sept - Sputnik. Meteorologii anunță că vom mai avea câteva zile în care putem să ne bucurăm de soare. Timpul frumos, fără precipitații, se va menține până la sfârșitul acestei săptămâni. 

Prognoza meteo pentru 10 octombrie

Pentru ziua de joi, 10 octombrie, meteorologii prognozează cer variabil. În nordul și centrul țării nu sunt prognozate ploi. Temperatura aerului noaptea va fi de aproximativ +7.. +11 grade Celsius. Ziua, temperatura aerului nu va urca mai multe de +22.. +23 grade Celsius.

Prognoza pentru această iarnă
Meteorologii din România au făcut deja primele estimări cu privire la iarna 2019-2020. Astfel, aceștia spun că vortexurile polare vor continua să schimbe clima din această zonă, iar iarna care se apropie nu va fi una de neglijat.

Vremea rea, cu ninsori severe, ar putea debuta chiar din luna noiembrie. Aerul polar va ajunge tot mai des în România, ceea ce ar putea condiționa ierni extrem de agresive, cu viscol și ger siberian. Cele mai severe episoade de viscol și ninsori sunt prognozate în perioada ianuarie-februarie sau chiar începutul lunii martie 2020.

Fluxul de știri
0