Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Andrei Năstase nu mai este primarul Chișinăului - iată de ce - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПразднование Дня независимости в Молдове
Празднование Дня независимости в Молдове - Sputnik Moldova
Abonare
Andrei Năstase nu mai deține funcția de primar. Iată motivul pentru care a rămas fără dreptul e de a ocupa fotoliul edilului.

CHIȘINĂU, 10 oct – Sputnik. Andrei Năstase, care după decizia din 8 octombrie a Curții de Apel a devenit primarul legitim al Chișinăului, nu mai deține această funcție. Despre aceasta a anunțat Năstase în cadrul vizitei sale din această dimineață, la Primăria Chișinău.

”Mi-am suspendat activitatea la primar. Am depus o cerere în acest sens. I-am predat atribuțiile domnului Talmaci. Am luat această decizie conform regulilor stabilite de lege”, a declarat el.

Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Politică
Răsturnare de situație: Andrei Năstase este, de astăzi, primarul Capitalei

Reacția lui Andrei Năstase după ce i-a fost validat mandatul de primar>>>

Întrebat de jurnaliști dacă va solicita salariul pentru funcția de primar, Năstase a spus că nu are această intenție întrucât nu a activat în această perioadă. Totodată, candidatul la funcția de primar general al Chișinăului a spus că va continua lupta în cursa electorală. 

Amintim, Curtea de Apel Chișinău a validat acum două zile mandatul de primar al capitalei câștigat în iunie 2018 de Andrei Năstase. 

Fluxul de știri
0