Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fotoreporterul Sputnik a fost premiat cu Diploma specială a BPDS ,,FULGER"

© Photo : Пресс-служба БПСН "Fulger"Командир бригады "Fulger" Василий Ивас вручает специальный диплом фотокорреспонденту Sputnik Молдова Мирославу Ротарю
Командир бригады Fulger Василий Ивас вручает специальный диплом фотокорреспонденту Sputnik Молдова Мирославу Ротарю - Sputnik Moldova
Abonare
Comandantul Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială,,FULGER”, Vasile Ivas, a menționat rolul important al mass-media, inclusiv al agenției Sputnik Moldova, în promovarea adevăratelor valori spirituale și a patriotismului în rândurile tinerei generații.

CHIȘINĂU, 8 oct – Sputnik. Miroslav Morari, fotoreporter la Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova, a fost premiat cu diploma specială a MAI al Republicii Moldova pentru promovarea spiritului patriotico-militar în rândurile societății civile și a tinerei generații, precum și pentru colaborarea eficientă cu Brigada de Poliție cu Destinație Specială "FULGER".

© Sputnik / Miroslav RotariBereta neagră BPDS Fulger
Fotoreporterul Sputnik a fost premiat cu Diploma specială a BPDS ,,FULGER - Sputnik Moldova
Bereta neagră BPDS Fulger

Ceremonia de premiere a avut loc pe 4 octombrie, în cadrul competițiilor "Bereta Neagră - 2019" unde participanții au fost supuși testului de bărbăție, fiind ulterior premiați cu insigna MAI „Bereta Neagră”.

În timpul ceremoniei de înmânare a diplomelor speciale, comandantul brigăzii „Fulger”, Vasile Ivas, a menționat rolul important al mass-media, inclusiv al agenției Sputnik Moldova, în promovarea adevăratelor valori și a patriotismului în rândurile tinerei generații și societății civile în general din republică.

© Sputnik / Miroslav RotariBereta neagră BPDS Fulger
Fotoreporterul Sputnik a fost premiat cu Diploma specială a BPDS ,,FULGER - Sputnik Moldova
Bereta neagră BPDS Fulger

Insigna „Bereta Neagră” este simbolul Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială "FULGER". Testul pentru dreptul de a obține această insignă se desfășoară anual și constă din câteva etape: un marș forțat cu parcurs terestru și acvatic, escaladarea barierelor, precum și îndeplinirea misiunilor de luptă. În 2019 la testul "Bereta Neagră” au participat 41 de angajați ai MAI.

Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” a fost înființată la 5 decembrie 1991, fiind o unitate de intervenții speciale destinată pentru a asigura drepturile fundamentale ale cetățenilor și liniștea în societate, pentru combaterea criminalității și pentru activități antiteroriste.

© Sputnik / Miroslav RotariBereta neagră BPDS Fulger
Fotoreporterul Sputnik a fost premiat cu Diploma specială a BPDS ,,FULGER - Sputnik Moldova
Bereta neagră BPDS Fulger

Sputnik Moldova și-a început activitatea în țară în 2015. Agenția include un portal informațional în limbile română și rusă, un studio radio și un centru de presă multimedia dotat cu echipament performant. Portalul de știri Sputnik Moldova se află pe primul loc printre mass-media pe internet din țară în privința numărului de vizitatori unici (potrivit datelor Agenției Internaționale de Cercetare online Gemius). Sputnik Moldova este parte a Agenției Internaționale de Presă și Radio cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în circa 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază de știri în limbile engleză, arabă, chineză și farsi, 24 de ore din 24.

Fluxul de știri
0