Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mama prezentatoarei TV Lilu, în reanimare: Încă un accident fatal la Drochia - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Mama prezentatoarei Lilia Ojovanu (Lilu) a ajuns în reanimare în urma unui grav accident rutier produs sâmbătă la Drochia. Din nefericire, colegul ei de muncă, șoferul ambulanței și-a pierdut viața. Reacția autorităților.

CHIȘINĂU, 6 oct - Sputnik. Un accident fatal s-a produs în seara zilei de sâmbătă, în raionul Drochia, pe drumul R-7. Potrivit Inspectoratului de Poliție Drochia, la volanul unei mașini Renault Megan se afla un tânăr de 20 de ani care a ieșit pe contrasens și a lovit frontal o ambulanță. Șoferul care conducea ambulanța a decedat pe loc. Alte patru persoane au fost grav rănite și ulterior spitalizate.

Cunoscuta prezentatoare tv Lilia Ojovanu (Lilu) a scris pe pagina sa de Facebook despre acest caz, anunțând că în accest accident a avut de suferit și mama ei care a ajuns în secția reanimare.

În urma producerii acestui accident a reacționat și ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, care a transmis condoleanțe familiei șoferului care și-a pierdut viața. Totodată, Nemerenco și-a exprimat părerea că ”trebuie înăsprite toate regulile și de primire a permisilui auto, dar și sancționare pentru încălcarile comise. Beat la volan - retras permisul pe viață”.

Și președintele țării a venit cu o reacție dură în această dimineață în care vorbește despre situația gravă care se întâmplă în ultima vreme pe drumurile din țară și a solicitat implicarea tuturor factorilor de decizie pentru redresarea situației,dar și pedepsirea celor care se fac vinovați de înrăutățirea situației.

”Constatăm că metodele care au fost și sunt aplicate în prezent de responsabilii pentru securitatea rutieră nu funcționează. Sau oamenii respectivi sunt de o incompetență și indiferență criminală, sau metodele lor sunt depășite. În ambele cazuri, se cer demisii de onoare sau anchete interne și reforme”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Fluxul de știri
0