Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Grav accident rutier în România: Mulți morți și răniți! Imagini cumplite - Video

© Photo : Facebook / Info Trafic 24ACCIDENT ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA
ACCIDENT  ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA - Sputnik Moldova
Abonare
Duminica neagră în România – un adevărat carnaj cu mai mulți morți și răniți – video și imagini terifiante.

BUCUREȘTI, 6 oct Sputnik, Evan Răutu. Un grav accident rutier s-a produs duminică, în jurul orei 13:50, pe raza localității Bălțați, în apropiere de Târgu Frumos, s-a produs un grav accident de circulație soldat cu mai multe victime.

Patru persoane au murit și patru sunt rănite, după ce pe şoseaua denumită 'Drumul morţii', un Opel și un Jaguar s-au ciocnit.

Conform „Ziarul de Iași”, şoferul unui autoturism marca Opel Astra, în care se mai aflau alte trei persoane, a decis să întoarcă peste marcajul dublu, iar șoferul autoturismului Jaguar F-Pace ”a observat prea târziu intenţia celuilalt şofer şi nu a putut evita accidentul”.

În urma coliziunii extrem de puternice, autoturismul Opel Astra a fost complet distrus, iar șoferul și cei trei pasageri au murit pe loc. Patru persoane aflate în autoturismul ”Jaguar” au fost rănite.

Fluxul de știri
0