Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Schimbare bruscă a vremii: Prognoza meteo pentru 7 zile și pentru această iarnă

© Sputnik / Родион ПрокаTimp
Timp - Sputnik Moldova
Abonare
Vremea se schimbă radical începând cu ziua de vineri – iată ce au prognozat meteorologii pentru următoarea perioadă.

CHIȘINĂU, 4 oct – Sputnik. Gata cu vremea frumoasă. Meteorologii au anunțat o răcire bruscă începând cu ziua de astăzi – temperaturile vor fi mai scăzute cu aproximativ 10 grade comparativ cu ziua precedentă.

Astfel, astăzi, 4 octombrie valorile termice maxime nu vor depăși 13..15 grade Celsius. Totodată, se vor înregistra precipitații în toată țara.

Vremea va rămâne la fel de răcoroasă până la începutul săptămânii viitoare. Vor fi în scădere și temperaturile nocturne, până aproape de pragul înghețului săptămâna viitoare.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele 7 zile
Schimbare bruscă a vremii: Prognoza meteo pentru 7 zile și pentru această iarnă - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

Meteorologii din România au făcut deja primele estimări cu privire la iarna 2019-2020.

Astfel, aceștia spun că vortexurile polare vor continua să schimbe clima din această zonă, iar iarna care se apropie nu va fi una de neglijat, anunță fanatik.ro.

Vremea rea, cu ninsori severe, ar putea debuta chiar din luna noiembrie. Aerul polar va ajunge tot mai des în România, ceea ce ar putea condiționa ierni extrem de agresive, cu viscol și ger siberian. Cele mai severe episoade de viscol și ninsori sunt prognozate în perioada ianuarie-februarie sau chiar începutul lunii martie 2020.

Fluxul de știri
0