Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Iată ce a făcut o moldoveancă cu bebelușul nou născut - Detalii cutremurătoare

CC0 / Pixabay / jakobking85 / Bebeluș
Bebeluș - Sputnik Moldova
Abonare
Caz cutremurător: o femeie care muncea în Italia a născut de una singură și a ascuns bebelușul într-o valiză

CHIȘINĂU, 2 oct - Sputnik. O tânără care lucra ca îngrijitoare la o familie din Vallo della Lucania, provincia Salerno, Italia, a născut în cursul nopții trecute, apoi şi-a acuns bebeluşul într-o valiză. Copilaşul a fost găsit mort de anchetatori, câteva ore mai târziu. Femeia are 30 de ani şi este din ţara noastră, potrivit affaritaliani.it.

Intervenţia transfrontalieră SMURD - Sputnik Moldova
Accidente
Accident în România: O moldoveancă adusă de SMURD la spital - Video

Când a văzut că situaţia se complică şi pierde foarte mult sânge, tânăra din Republica Moldova a decis să cheme ambulanţa. Doar că înainte să sune la 118 a tăiat cordonul ombilical și şi-a băgat bebeluşul într-o valiză. Deocamdată încă nu se ştie dacă băieţelul era viu sau mort când l-a ascuns. La scurt timp, un echipaj de pe ambulanță a ajuns la casa femeii. Personalul medical de pe ambulanță a preluat-o, fără însă să ştie ce se întâmplase. 

Odată ajunsă la spital, medicii de la spitalul San Luca din Salerno şi-au dat seama că moldoveanca născuse în urmă cu puţin timp, aşa că au alertat Poliţia. Carabinierii au mers la locuinţa tinerei și a făcut descoperirea macabră. Băieţelul nou-născut era mort, ascuns într-o valiză lângă dressing. 

Femeia se află în continuare internată la spitalul din Vallo della Lucania, viaţa ei nefiind în pericol. Între timp, autoritățile din Salerno au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Medicii legişiti vor efectua şi autopsie a bebeluşului, urmând să stabilească dacă nou-născutul era viu sau mort când mama lui l-a ascuns în valiză.

Fluxul de știri
0