Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ce a declarat Putin despre prețurile mondiale la petrol

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Trecere la banca de fotografiiRussia Arctic Forum
Russia Arctic Forum - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Nu există temeiuri pentru fluctuația bruscă a prețurilor mondiale la petrol. Acestea lipsesc inclusiv datorită eforturilor comune ale Rusiei și OPEC pentru stabilizarea pieței mondiale, a apreciat liderul rus.

CHIȘINĂU, 2 oct – Sputnik. Prețurile la petrol au revenit la nivelul precedent, după o creștere provocată de atacul asupra obiectivelor petroliere din Arabia Saudită, dat fiind faptul că în momentul de față nu există temeiuri fundamentale pentru o fluctuație bruscă a prețurilor, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de RIA Novosti.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Mesajul lui Putin către țările NATO: Ce le-a cerut președintele rus

„Recentul atac în masă asupra obiectivelor de infrastructură petroliere din Arabia Saudită a provocat evident o creștere a prețurilor la petrol”, a spus Putin la întâlnirea cu Mohammed Barkindo, secretarul general al Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol (OPEC), în marja ”Săptămânii energetice a Rusiei”.

„Eu sunt convins însă că totul va reveni la indicatorii actuali, deoarece nu există temeiuri fundamentale pentru fluctuația bruscă a prețurilor pe piață”, a continuat președintele Federației Ruse.

Potrivit acestuia, aceste temeiuri lipsesc inclusiv datorită eforturilor comune ale Rusiei și OPEC pentru stabilizarea pieței mondiale.

Fluxul de știri
0