Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția confirmă: Femeia care a produs accidentul de la Buiucani era beată criță - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia de 33 de ani care a produs accidentul cumplit din sectorul Buiucani al Capitalei a urcat în stare avansată de ebrietate la volan.

CHIȘINĂU, 2 sept - Sputnik. Femeia care a provocat, luni, accident teribil de pe strada Alba Iulia din Capitală se afla în stare avansată de ebrietate în momentul impactului. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de şeful-adjunct interimar al Direcţiei Poliţie Chişinău, Marin Garaz.

Tragedia care a zguduit Moldova: Imagini video cu teribilul accident de la Buiucani - Sputnik Moldova
Video
Tragedia care a zguduit Moldova: Imagini video cu teribilul accident de la Buiucani

Acesta nu a putut să ne spună exact ce concentrație de alcool avea femeia de 33 de ani în sânge. El a precizat că va veni cu o informație detaliată mai târziu. Presa scrie însă că șoferița ar fi avut o concentrație de alcool în sânge de 2,15 g/l, norma admisă fiind de 0,30. Asta înseamnă că șoferița a depășit norma de alcoolemie admisă de șapte ori.

Amintim că un Porsche a intrat cu 130 de kilometri la oră într-un troleibuz pe strada Alba Iulia, intersecție cu Onisifor Ghibu, din sectorul Buiucani al municipiului Chișinău, troleibuzul ajungând pe trotuar în urma impactului. Un om a murit pe loc în urma accidentului.

La accidentul teribil din sectorul Buiucani au intervenit 10 ambulanțe, inclusiv un echipaj SMURD. În total, 28 de persoane, inclusiv doi copii, au fost internate la Institutul de Medicină Urgentă. Potrivit ultimei informații de la Institutul de Medicină Urgentă, 10 persoane au rămas spitalizate, celelalte au solicitat tratament ambulatoriu. Printre persoanele aflate la spital este și conducătoarea autovehiculului, care a suferit o intervenție chirurgicală complicată. Femeia se află în continuare în stare extrem de gravă.

Fluxul de știri
0