Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost ales noul rector al Universității de Medicină

© Photo : USMFAlegerea rectorului USMF
Alegerea rectorului USMF - Sputnik Moldova
Abonare
Cu puțin timp în urmă, instituția a făcut public numele noului rector al USMF, ales miercuri în urma primului tur de scrutin.

CHIȘINĂU, 2 oct - Sputnik. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova are un nou rector. Consiliul pentru dezvoltare strategică instituţională al instituției a declarat valide alegerile desfășurate pe 2 octombrie, rectorul fiind ales în primul tur de scrutin.

În calitate de rector al USMF a fost ales Emil Ceban, pentru care au votat 541 de electori din numărul total al acestora, ceea ce constituie 61,76% din numărul de electori participanţi la vot, anunță Universitatea într-un comunicat.

La vot au participat 876 de electori din numărul total de 957 de alegători incluşi în Lista electorală, ceea ce constituie mai mult de 2/3 din numărul total al electorilor.

Preşedintele CDSI va comunica Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale decizia privind alegerea lui Emil Ceban în calitate de rector al USMF „Nicolae Testemiţanu” .

Fluxul de știri
0