Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La un pas de moarte: Fapta impresionantă a doi polițiști de la Cahul - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii au fost alertați pe 30 septembrie de mama unei copile de 14 ani din raionul Cahul - iată ce au făcut aceștia în continuare.

CHIȘINĂU, 1 oct - Sputnik. O minoră de 14 ani a fost salvat de la moarte datorită intervenției prompte a doi polițiști. Este vorba de subofițerii Grămadă Victor și Costandachi Daniel din cadrul Inspectoratului de Poliție Cahul, care au salvat copila după ce s-a intoxicat cu medicamente.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat în seara zilei de 30 septembrie. O femeie a anunțat polițiștii că fiica ei a plecat dimineața la școală și nu s-a mai întors. La fața locului s-a deplasat grupul operativ, care a constatat că mama fetei nu putea intra în casă deoarece cheia se afla la fiica sa.

Pentru a se convinge că minora nu este în interior, polițiștii au urcat pe fațada casei, sprijinindu-se de țeava de gaze naturale, și au pătruns în apartament, unde au găsit-o pe minoră în stare de inconștiență.

Copila a fost transportată de urgență la Spitalul Raional Cahul pentru a-i fi acordat ajutorul medical calificat. La moment, starea de sănătate a acesteia este stabilă.

Fluxul de știri
0