Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primele declarații ale martorilor: Ce viteză avea Porsche-ul care ar fi produs accidentul

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii care au văzut ceea ce s-a întâmplat în strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei spun că automobilul de lux Porsche se deplasa pe stradă Onisifor Ghibu având viteză excesivă.

CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Oamenii care au văzut ceea ce s-a întâmplat în strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei spun că automobilul de lux Porsche se deplasa pe stradă Onisifor Chibu având viteză excesivă. 

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Video
Imagini de la cumplitul accident din strada Alba Iulia, Chișinău

”Mașina venea cu viteză mare din vale, iar troleibuzul mergea regulamentar. A lovit cu viteză troleibuzul și acesta mai nu s-a răsturnat. În stație erau mulți oameni, dar și în troleibuz. Oamenii stăteau la ușa troleibuzul, cei din interior, se pregăteau să coboare. Și anume din partea ceea a fost lovit de mașină”, a declar un martor.

Autoturismul Porsche a fost făcut zob. La volan se afla o șoferiță. Pasagerul aflat în dreapta ei a decedat, iar ea a ajuns în stare gravă la spital.

Martorii spun că șoferița ar fi cea vinovată de producerea accidentului, dat fiind că ea nu a cedat trecerea troleibuzului care se deplasa la culoare verde a semaforului, iar Porsche-ul avea roșu.  

Și că automobilul Porsche ar fi avut o viteză de tocmai 160 de kilometri la oră.

Fluxul de știri
0