Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mamă bătută în Capitală, în fața fiicei minore, de un grup de arăboaice - Video

© Sputnik / Miroslav RotariЛюди в городе
Люди в городе - Sputnik Moldova
Abonare
O doamnă care trecea pe stradă împreună cu fiica ei de trei ani a fost agresată violent de către un grup de studente de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu", care vorbeau în limba arabă.

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Filmul cu aceste imagini sinistre au fost transmise unui post local de televiziune de către un martor ocular.

Ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a comunicat pentru publika.md că acest caz a avut loc în data de 23 septembrie, la ora 15:30, pe strada Nicolae Testemiţanu din Chişinău.

Ea a a confirmat pentru Sputnik Moldova că tinerele care au agresat mama cu copilul de trei ani sunt de origine arabă.

Poliția mai spune că totul ar fi pornit de la o observație pe care mama copilului le-ar fi făcut-o femeilor agresoare. Mai exact, victima le-ar fi spus acestora că nu sunt îmbrăcate corespunzător.

Oamenii legii au precizat că urmează să fie deschisă o cauză penală pentru huliganism, iar cel care va fi găsit vinovat riscă până la trei ani de puşcărie sau până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii.

Fluxul de știri
0