Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Informații preliminare: Număr mare de victime în strada Alba Iulia - Detalii

© SputnikAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerul de presă al Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a comunicat pentru Sputnik Moldova că în accidentul din strada Alba Iulia a făcut tocmai opt victime.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Accidente
Accident cumplit, un troleibuz a întrat în mulțime în Capitală: oameni pe asfalt – Video
CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Cei opt răniți sunt șase din troleibuz și doi din automobilul Porche, care au intrat în coleziune. Potrivit primelor informații privind accidentul teribil produs în sectorul Buiucani al Capitalei, două vehicule, un troleibuz și un Porche, s-au lovit violent pe strada Alba Iulia, la intersecție cu strada Onisifor Ghibu, după care troleibuzul ar fi intrat în mulțime. Deocamdată autoritățile nu au precizat dacă sunt și oameni morți, nu doar răniți.

La fața locului se află trei echipaje ale Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Poliția și mai multe ambulanțe. Potrivit unor surse neconfirmate oficial, o persoană ar fi decedat în acest cumplit accident. 

Fluxul de știri
0