Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

E oficial: Iată ce a făcut șoferița Porsche-ului care a provocat accidentul - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii au stabilit care sunt cauzele preliminare ale teribilului accident produs în această după amiază în sectorul Buiucani.

CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Cauza preliminară a accidentului din sectorul Buiucani: viteza excesivă și traversarea intersecției la culoarea interzisă. La fața locului, echipajele de patrulare dirijează traficul rutier.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Accidente
Salvatorii au spălat asfaltul de sânge și carburant: Imagini șocante

Apelul a parvenit la 112 la ora 14:08, iar oamenii au anunțat că la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu, o mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz. În urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

Prima cauză preliminară este că șoferul Porsche Cayenne se deplasa cu viteză excesivă și nu a respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

După coliziune, 20 de pasageri din troleibuz au fost transportați la spital, pasagerul din mașină a decedat la fața locului, iar șoferul mașinii a fost transportat în stare gravă la spital. La moment se desfășoară acțiuni de documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fluxul de știri
0