Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A plecat la muncă în Germania, dar acum rudele adună bani ca să-l aducă acasă – Video

© Sputnik / Miroslav Rotarișosea
șosea - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri din Republica Moldova au murit în Germania după ce s-au izbit violent cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Tragedie fără margini. Doi tineri din Republica Moldova au murit într-un teribil accident rutier produs în Germania. Este vorba de doi băieți din raionul Cahul și Cantemir. Potrivit presei germane, cei doi se întorceau de la muncă. Din cauza oboselii, șoferul a adormit la volan și a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, din mașină a rămas doar un morman de fiare. 

Unul dintre tineri este Vilian Bulboacă, un tânăr de numai 20 de ani din satul Chioselia Mare, raionul Cahul. Apropiați de-ai tânărului au scris pe Facebook că adună bani pentru a-l putea înmormânta acasă. 

”A plecat în căutarea unei vieți mai bune, muncea. Se întorcea după tura de noapte cu încă un coleg de serviciu. La ora 6:45, obosit fiind, a adormit la volan, a intrat într-un copac. Mașina a fost făcută zob, medicii, veniți la fata locului, au putut doar constata moartea”, a scris un apropiat de-al băiatului mort în accident. 

Fluxul de știri
0