Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un procuror, strivit în mașină – Video înfiorător

© Facebook / Infotrafic24Accident în România: Doi cetățeni moldoveni au murit
Accident în România: Doi cetățeni moldoveni au murit - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un procuror şi-a pierdut viaţa ieri într-un cumplit accident rutier în județul Argeș, România. Accidentul s-a produs din cauză că șoferul unui tir nu a păstrat distanța regulamentară în trafic.

BUCUREŞTI, 28 sept – Sputnik, Doina Crainic. Teribilul accident rutier a avut loc pe DN 7, la Bascov, în Argeș, iar în accident şi-a pierdut viaţa procurorul Nicolae Popescu, de 46 de ani, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, potrivit gazetavalceana.ro.

Procurorul se afla la volanul autoturismului său în momentul în care șoferul unui tir nu a păstrat distanța regulamentară în trafic. Impactul a fost unul violent, procurorul Popescu fiind rănit grav și decedând la scurt timp.

Consiliul Superior al Magistraturii a transmis un mesaj de condoleanţe la aflarea veştii dureroase.

„Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a domnului procuror POPESCU NICOLAE, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis CSM.

 

Fluxul de știri
0