Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Probleme în paradis: S-au despărțit înainte să facă nunta - Despre cine este vorba

© Pixabay / PexelsNuntă
Nuntă - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Felicia Dunaf s-a despărțit de iubitul ei cu care a trăit o poveste de dragoste încă de pe băncile liceului. Cei doi urmau să facă nuntă, dar n-a fost să fie.

CHIȘINĂU, 28 sept - Sputnik. Interpreta Felicia Dunaf nu mai formează un cuplu cu Vladimir Asaftei. Cei doi s-au despărțit cu câteva luni în urmă. Nu se cunoaște care este motivul care a stat la baza separării. Felicia și Vladimir urmau să fac nuntă, întrucât el a cerut-o pe interpretă de soție. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Everything happens for a reason ☺️

Публикация от Felicia Dunaf (@feliciadunaf1)

Felicia a șters toate pozele cu Vladimir de pe rețelele de socializare, fapt ce confirmă încă odată despărțirea. În schimb, publică fotografii în care apare în ipostaze extrem de sexy. În ultima perioadă interpreta a slăbit foarte mult și nu există să se dezgolească. Se pare că despărțirea i-a priit și că nu se mai gândește la trecut. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Instead of saying “have a nice day” I think I’ll start saying “ have the day you deserve”. You know, let karma sort things out👆🏻

Публикация от Felicia Dunaf (@feliciadunaf1)

Fluxul de știri
0