Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident fatal în apropiere de Căpriana: Un tânăr a murit pe loc - Foto

CC0 / Pixabay / Free-Photos / Разбитое стекло
Разбитое стекло - Sputnik Moldova
Abonare
Accident fatal în apropiere de Căpriana: Un șofer de 30 de ani și-a pierdut viața, iar alți doi au ajuns la spital cu diverse traumatisme. Iată ce spune Poliția.

CHIȘINĂU, 27 sept - Sputnik. Un grav accident rutier s-a produs în această noapte pe drumul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitatea Căpriana din raionul Strășeni. Un tânăr de 30 de ani și-a pierdut viața, iar alți doi șoferi au fost spitalizați cu diverse traumatisme.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Strășeni, Poliția a fost sesizată la ora 20:00. Oamenii legii au constatat că accidentul s-a produs după ce automobilul Toyota Corola, la volanul căruia se afla un tânăr de 30 de ani, originar din satul Drăgușeni, Strășeni, a efectuat, neregulamentar, o manevră de depășire și s-a ciocnit cu o Skoda Octavia, la volanul căreia se afla un tânăr de 25, din Chișinău, care se deplasa regulamentar.

”În urma impactului, Toyota a ricoșat, lovind un microbuz de model Ford Tranzit, la volanul căruia se afla un bărbat de 62 ani locuitor al orașului Nisporeni”, a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al IP Strășeni, Silvia Vetcu.

Accident teribil la Edineț - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil la Edineț: Oameni scoși dintre fiare, un șofer decedat pe loc - Foto

În urma accidentului, șoferul automobilului Toyota a decedat pe loc, iar conducătorul automobilului Șkoda a fost transportat la Spitalul Raional Strașeni cu diverse traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii tragediei.

Fluxul de știri
0