Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

„Parada modei” la Adunarea Generală a ONU – video

Abonare
Sesiunea Adunării Generale a ONU s-a transformat într-o „paradă a modei”: vestimentația femeilor nu este mai puțin discutată decât declarațiile politicienilor. De fapt, pentru a vă convinge, urmăriți video Sputnik.

Adunarea Generală este una dintre cele șase organe principale ale Organizației Națiunilor Unite. Este singurul organ în care toate statele au reprezentare egală: o țară – un vot. Toate cele 193 de state membre ale ONU sunt reprezentate la acest forum unic la care, conform Statutului ONU, sunt discutate activitățile comune în privința unei game largi de probleme, cum ar fi dezvoltarea, pacea și securitatea, dreptul internațional. Anual, în luna septembrie, reprezentanții tuturor statelor membre vin la New York pentru a participa la sesiunea Adunării Generale.

În acest an, sesiunea Adunării Generale a ONU s-a transformat într-o adevărată „paradă a modei”: vestimentația femeilor nu a fost discutată mai puțin decât declarațiile politicienilor. De fapt, pentru a vă convinge, urmăriți video Sputnik.

Fluxul de știri
0