Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon s-a întâlnit cu David Hale - Video

© REUTERS / CARLO ALLEGRIIgor Dodon la ONU
Igor Dodon la ONU - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul vizitei la New York președintele Republicii Moldova a avut întrevederi cu mai mulți oficiali americani.

CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. Igor Dodon s-a întâlnit cu subsecretarul de Stat pentru Afaceri Politice al Departamentului de Stat al SUA, David Hale. Despre aceasta a anunțat șeful statului e pagina sa de Facebook. Cei doi oficiali au discutat despre relațiile bilaterale dintre țara noastră și Statele Unite.

„Am constatat intensificarea dialogului strategic dintre Republica Moldova și Statele Unite, grație consensului politic intern și susținerii din partea partenerilor externi, inclusiv al Statele Unite ale Americii”, a scris Dodon.

Și de această dată, președintele a reiterat importanța promovării politicii externe echilibrate și a păstrării statutului de neutralitate a Republicii Moldova. Totodată, Igor Dodon a vorbit și despre importanța „menținerii majorității parlamentare și a Guvernului întru restabilirea instituțiilor democratice și implementarea reformelor asumate”.

Fluxul de știri
0