Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Este cu adevărat sfârșitul..? Actrița rusă Anastasia Zavorotniuk și-a făcut testamentul

© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Accesați arhiva multimediaАктриса Анастасия Заворотнюк
Актриса Анастасия Заворотнюк - Sputnik Moldova
Abonare
Cunoscuta actriță din Federația Rusă Anastasia Zavorotniuk a ieșit din comă. Potrivit presei ruse, aceasta a fost vizitată în camera de spital de către un notar public, cu ajutorul căruia a întocmit testamentul.

CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. Actrița Anastasia Zavorotniuk, care a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală malignă în ultimul stadiu și este internată într-o clinică din nord-estul Moscovei și-a întocmit testamentul, în caz de deces. În presa rusă se zvonește că după ce Zavorotniuk a ieșit din comă, rudele i-ar fi adus mai multe documente, pe care medicul i-a permis să le studieze. Surse din cadrul clinicii afirmă că ulterior artista a fost vizitată de un notar care a autentificat testamentul.

Александр Числов - Sputnik Moldova
Rusia
A murit un actor rus, cunoscut pentru rolurile interpretate în filme de referință

"Nu știu detalii, dar infirmierii șopteau că în camera de spital în care este internată actrița a fost întocmit un testament. Din momentul în care Anastasia a devenit conștientă, rudele s-au grăbit să stabilească toate formalitățile cu privire la patrimoniul ei", a declarat sursa anonimă.

Conform legislației, moștenitorii legali ai Anastasiei Zavorotniuk sunt două fiice, un fiu, soțul și mama sa. Conform legii, fiecare dintre ei poate conta pe o cotă-parte din patrimoniu. Probabil, actrița nu a fost mulțumită de această opțiune și a decis să dispună altfel de proprietatea sa. Conform estimărilor, valoarea averii depășește suma de 500 de milioane de ruble. Vorbim despre două apartamente de lux din Ialta, un apartament de 190 m2 din Moscova, o casă la țară din Krekshino, mașini și conturi bancare.

Fanii Anastasiei Zavorotniuk sunt extrem de îngrijorați de starea actriței. Internauții îi doresc sănătate și speranțe spre bine. Însă, știrea despre întocmirea testament a indus o stare pesimistă. "Este cu adevărat sfârșitul ..?" - a scris unul dintre utilizatorii rețelei. 

Fluxul de știri
0