Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

5 etaje ale unui bloc din Chișinău - inundate: O jurnalistă printre cei afectați - Video

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaActivitatea serviciilor comunale
Activitatea serviciilor comunale - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Inundație într-un bloc cu 17 etaje din Chișinău. 5 etaje au fost afectate, inclusiv apartamentul jurnalistei Gutiera Prodan. Mai bine de două ore, nimeni nu s-a grăbit să intervină.

CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. Jurnalista Gutiera Prodan, care domiciliază în sectorul Botanica al capitalei, s-a pomenit cu apartamentul inundat în seara zilei de 26 septembrie. Imediat ce a depistat problema, aceasta a apelat Serviciul Național Unic Pentru Apelurile de Urgență 112, însă responsabilii au ignorat apelul de ajutor și au sugerat să fie apelați cei de la Primăria municipiului Chișinău.

Jurnalista a postat pe o rețea de socializare o secvență video prin care își exprimă indignarea față de serviciile abilitate, care au intervenit abia după două ore de așteptare.

Blocul are 17 etaje, iar 5 dintre ele au fost inundate, potrivit Gutierei Prodan.

„26 septembrie 2019. Capitala Republicii Moldova, de 2 ore așteptăm serviciile tehnice să închidă apa, într-un bloc cu 17 etaje... cu electricitate și dacă se întâmpla un scurtcircuit, cine se face vinovat? Inundate 5 etaje...”, a scris jurnalista.

Echipa de intervenție a sosit la fața locului abia în jurul orei 23:45.

 

Fluxul de știri
0