Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Exclusiv: Președintele ”MoldovaGaz” anunță demiteri în lanț: Unii deja au fost eliberați

© Sputnik / Miroslav RotariVadim Ceban
Vadim Ceban - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Consiliului de Administrare a ”MoldovaGaz” susține că întreprinderea va suferi mai multe reorganizări.
Exclusiv: Președintele ”MoldovaGaz”, anunță demiteri în lanț: unii deja au fost eliberați

Au avut loc demiteri și la ”MoldovaGaz”. Cel puțin asta a declarat noul președinte al Consiliului de Administrare al întreprinderii, Vadim Ceban. Potrivit lui, unele persoane deja au fost eliberate din funcției,iar altele urmează, inclusiv din funcțiile de conducere.  

”Cineva deja a plecat, vor urma și alte reorganizări. Mă refer la mai mult la funcții de conducere. Vom vedea însă când. Noi avem în plan reorganizarea. Respectiv, partea ce ține de distribuție, întreprinderea de transportare a gazelor și întreprinderea de furnizare a gazelor. Aceste acțiuni sunt necesare pentru a ridica eficiența întreprinderii, pentru a spori competitivitatea și transparența companiei. Sunt colaboratori care nu corespundeau cerințelor și au fost eliberați. Asta este doar începutul”, a declarat Vadim Ceban în cadrul emisiunii ”Logica Puterii”, realizată la Sputnik Moldova.

Potrivit lui Ceban, au fost depistate cazuri de încălcare a disciplinei financiare, iar cei care au încălcat legea au fost deja eliberați din funcție.
Concernul rus „Gazprom” deține 50% din acțiunile SA „Moldovagaz”, Guvernul Republicii Moldova – 35,33%, administrația de la Tiraspol – 13,44%, iar mici acționari dețin 1,23% din acțiuni.  

 

Fluxul de știri
0