Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce au discutat Dodon și Erdogan la New York – Video

© Photo : Facebook / Igor DodonIgor Dodon a avut o întrevedere cu Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan - Sputnik Moldova
Abonare
Cei doi șefi de stat au abordat inclusiv aspecte ale vizitei pe care o va întreprinde Dodon în Turcia.

CHIȘINĂU, 26 sept – Sputnik. În cadrul vizitei întreprinse la New York, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan.

Cei doi șefi de stat au trecut în revistă relațiile bilaterale, constatând cu satisfacție realizarea Acordului de parteneriat strategic, semnat în octombrie 2018, în cadrul vizitei oficiale a domnului Erdoğan în Republica Moldova.

”Am adus mulțumiri conducerii Turciei pentru acordarea asistenței țării noastre în realizarea mai multor proiecte, în special în Autonomia Găgăuză, dar și în procesul renovării clădirii Președinției”, a menționat Dodon într-o postare pa pagina sa oficială de Facebook.

Șeful statului s-a referit în context și la modul în care se desfășoară construcția stadionului de la Comrat, partea turcă dînd asigurări că lucrările vor fi efectuate în termenii stabiliți.

Totodată, au fost discutate și aspecte privind vizita oficială a președintelui Dodon  în Republica Turcia, pe care o va întreprinde la sfârșitul acestui an.

Fluxul de știri
0