Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un pretendent la șefia Capitalei a fost exclus din cursa electorală: Iată de ce

© Sputnik / Miroslav RotariCEC
CEC - Sputnik Moldova
Abonare
Pretendentul la fotoliul de primar al Capitalei din partea partidului ”Patrioții Moldovei” Serghei Scripnic a fost exclus din cursa electorală.

CHIȘINĂU, 25 sept - Sputnik. Concurentul din partea partidului ”Patrioții Moldovei” la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei, Serghei Scripnic, a fost exclus din cursa electorală. De asemenea, au fost excluşi şi candidații la funcția de consilieri din partea formațiunii. Despre acest lucru a scris Scripnic pe pagina sa oficială de Facebook.

Potrivit lui, motivul ar fi că cei de la Partidul "Patrioţii Moldovei" au prezentat procesul verbal cu privire la desemnarea candidaţilor în data de 15 august, înainte să fie constituit Consiliul Electoral de Circumscripţie. Conform regulamentului, ei puteau înregistra procesul verbal abia după data de 30 august.

Potrivit lui Scripnic, nu a fost comisă nicio încălcare. Acest lucru este demonstrat de faptul că la Comrat a fost deja înregistrat candidatul partidului ”Patrioţii Moldovei” chiar dacă acesta a prezentat procesul verbal la fel în data de 15 august.
Fluxul de știri
0