Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

„Zi neagră” în calendar? Vezi în ce zi a săptămânii au loc cele mai multe accidente

© Photo : Inspectoratul de Poliție RezinaAccident la Rezina
Accident la Rezina - Sputnik Moldova
Abonare
Demonstrat! Aceasta este ziua în care se produc cele mai multe accidente rutiere. Vezi intervalul în care în primele șase luni ale anului au decedat aproape 40 de oameni.

CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Șoferi, atenție maximă dacă urcați la volan, mai ales în zi de vineri! Datele Inspectoratului Național de Patrulare arată că anume în această zi au loc cele mai multe accidente rutiere. Astfel, din cele 1123 de coleziuni care au avut loc în primele șase luni ale anului 2019, 171 s-au produs anume în zi de vineri.

© Photo : Captură ecran Poliția MoldoveiZiua în care au loc cele mai multe accidente
„Zi neagră” în calendar?  Vezi în ce zi a săptămânii au loc cele mai multe accidente - Sputnik Moldova
Ziua în care au loc cele mai multe accidente

Potrivit INP, cele mai multe accidente se produc între orele 16.00-18.00. În primele șase luni ale anului, în acest interval fiind înregistrate tocmai 167 de accidente. Din fericire, în aceste coeziuni nu a decedat nimeni. Totuși, 192 de persoane s-au ales cu diferite traumatisme.

Atenție sporită și dacă urcați la volan între orele 20:00-22:00 și 00:00-06.00. Datele INP arată că anume în aceste intervale au loc cele mai grave accidente. În primele șase luni ale acestui an, 36 de oameni și-au pierdut viața în accidente rutieră produse anume în aceste intervale de timp.

© Photo : Captură ecran Poliția MoldoveiOra producerii accidentelor rutiere
„Zi neagră” în calendar?  Vezi în ce zi a săptămânii au loc cele mai multe accidente - Sputnik Moldova
Ora producerii accidentelor rutiere

Potrivit INP, în cele 1123 de accidente rutiere produse în primele șase luni ale anului și-au pierdut viața 104 persoane, iar altele 1303 s-au ales cu diferite traumatisme. Oamenii legii spun că cele mai multe accidente se produc din cauza „vitezei neadecvate condițiilor rutiere”, „neacordării priorității pietonilor” și „neasigurării la schimbarea benzii”.

Fluxul de știri
0