Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Olga Buzova iar s-a făcut de râs: De data asta, impardonabil – Video

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaOlga Buzova
Olga Buzova - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta și prezentatoarea TV din Federația Rusă Olga Buzova a ieșit pe scenă ca la plajă: în costum de baie, cu șoldurile și fesele dezgolite și cu ochelari de soare.

CHIȘINĂU, 25 sept — Sputnik.  Cazul a avut loc în Cita, acesta fiind orașul în care Buzova a dat primul său concert din cadrul unui turneu pe care îl efectuează în Orientul Îndepărtat și Siberia.

Olga Buzova  - Sputnik Moldova
Societate
Cu rușinea la vedere: Buzova s-a făcut de râs în fața unei lumi întregi – Foto

Dar nu acesta este elementul care a atras atenția internauților, vestimentația sumară fiind un element indispensabil prin care interpreta atrage publicul, mai important chiar decât calitățile vocale. Problema este că Buzova s-a bâlbâit rău în orașul Cita, salutându-și fanii de parcă i-ar fi văzut prima dată, în condițiile în care ea a mai concertat în această urbe.

Este de remarcat și comportamentul publicului, foarte tânăr, de altfel. Acesta s-a exaltat până la frenezie, deși, și de această dată, prestația artistică a fost una îndoielnică, iar cea intelectuală – și mai puțin convingătoare.  

Dacă nu am fost suficient de convingători în ceea ce am afirmat mai sus și dacă cumva aprecierile date de noi Olgăi Buzova vi se par mult prea categorice, vă recomandăm să priviți și clipul de mai jos ca să înțelegeți că avem dreptate.

Fluxul de știri
0