Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Demisii de ultimă oră la Guvern

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Guvernului
Ședința Guvernului - Sputnik Moldova
Abonare
Ședința de astăzi a Cabinetului de Miniștri al Maiei Sandu a început cu anunțarea de noi demisii atât din cadrul ministerelor, cât și din cadrul serviciilor teritoriale subordonate acestuia.

CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. În cadrul ședinței Executivului s-a decis eliberarea din funcția de secretar de stat al Ministeruli Afacerilor Externe și Integrării Europene,  Carolina Perebinos, începând cu data de 7 octombrie curent. Aceasta va fi numită în altă funcție. 

Premierul Maia Sandu - 100 de zile de activitate - Sputnik Moldova
Politică
Va crește sau nu numărul ministerelor: Ce spune Maia Sandu

Au mai fost destituiți șeful reprezentanței Cancelariei de Stat în raionul Hâncești, Ion Mereuță; șefa adjunctă a Oficiului Teritorial Căușeni a Cancelariei de Stat, Viorica Morozan, dar și șeful adjunct al aceluiași serviciu la Soroca, Dorin Marcu.

Tot, astăzi, Guvernul l-a numit în funcția de secretar de stat al Ministerului Justiției pe Laurențiu Hadârcă. Potrivit ministrului Olesea Stamate, noul secretar de stat are o experiență de 15 ani în domeniul juridic, deținând funcții inclusiv la OSCE.

Totodată, Andrei Năstase a suspendat din funcția de ministru de Interne, după ce a fost înscris în cursa electorală pentru funcția de primar de Chișinău.

Fluxul de știri
0