Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cutremurător: Un tânăr din Hâncești, ucis chiar de tatăl său - motivul halucinant

Abonare
Un bărbat de 45 de ani și-a împușcat propriul fiu de 18 ani cu o armă cu țeavă lisa chiar în casa în care locuiau.

CHIȘINĂU, 24 sept - Sputnik. Un tânăr de 18 ani din satul Cărpineni, raionul Hâncești a fost împușcat de tatăl său. Polițiștii au fost alertați aseară pentru a interveni.  

Преступление - Sputnik Moldova
Societate
Cutremurător: O mamă și-a înjunghiat copilul de mai multe ori - Detalii

La fața locului au mers oamenii legii pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Fiind efectuate cercetările la faţa locului, examinat cadavrului si audiați martori s-a stabilit că tânărul a fost împușcat. 

”Aproximativ pe la orele 19.20 un bărbat de 45 de ani l-a împușcat intenționat pe fiul său de 18 ani. Tragedia s-a produs în locuința celor doi în urma unui conflict. În urma împușcăturii tânărul a murit pe loc”, a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Poliției din Hâncești, Cristina Vicol.  

Potrivit oamenilor legii, arma este deținută ilegal de bărbatul de 45 de ani și a fost ridicată de polițiști. În acest caz a fost pornită o urmărirea penală. Bănuitul  reținut. La moment se efectuează acțiuni de urmărire penă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. 

Fluxul de știri
0