Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

O moldoveancă, în top 10 la Campionatul Mondial de Haltere - detalii

© Public Domain / PxhereCampionatul Mondial de Haltere
Campionatul Mondial de Haltere - Sputnik Moldova
Abonare
Este vorba de halterofila Ecaterina Tretiacova, care s-a clasat pe locul 9 în categoria de greutate 71 de kilograme, în cadrul Campionatului Mondial de haltere, care în acest an se desfășoară în Thailanda.

CHIȘINĂU. 24 sept – Sputnik. Halterofila Ecaterina Tretiacova (categoria până la 71 kg) s-a clasat pe locul nouă la Campionatul Mondial de haltere care se desfășoară între 18 și 27 septembrie la Pattaya (Thailanda).

La stilul smuls Tretiakova s-a plasat pe locul 9, cu un rezultat de 94 de kilograme și pe locul 10 la stilul aruncat, cu 114 kg. În total, sportiva de 22 de ani a înregistrat 208 kg.

Primul și al doilea loc i-au revenit americancelor Katherine Elizabeth Nye (cu 248 de kg) și lui Martha Ann Rogers (cu 240 de kg). Locul trei i-a revenit coreencei Kim Hjo Szim (cu un rezultat de 230 de kg).

În cadrul Campionatului Mondial de Haltere, Moldova este reprezentată de cinci sportivi. Anterior, Daniel Lungu (cat. Până la 55 kg), cu un rezultat de 235 de kg la total, s-a clasat pe locul 11, iar Maria Robu (cat. Până la 73 kg), cu un rezultat de 319 de kg, s-a plasat pe locul 17.

Fluxul de știri
0