Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De ce o tânără plânge cu cristaluri în loc de lacrimi: Explicația unui medic rus

CC0 / Pixabay / 3938030 / Ребенок
Ребенок - Sputnik Moldova
Abonare
Un medic oftalmolog rus a explicat care ar putea fi cauzele din care în ochii unei tinere din Armenia se formează cristale în loc de lacrimi.

CHIȘINĂU, 22 sept – Sputnik. Medicul oftalmolog Tatiana Șilova a explicat posibile cauze ale simptomelor observate la tânăra de 22 de ani, Satenik Karazyan, în ochii căreia se formează cristale în loc de lacrimi.

Medicul a menționat că o astfel de patologie este extreme de rară, de aceea este complicate stabilirea cauzelor. Cristalizarea rapidă ar putea fi legată de o concentrație mare de săruri care se conțin în lichidul lacrimal.

“Lacrimile reprezintă un lichid biologic, care are o componență asemănătoare cu sângele, iată de ce, în anumite situații, din cauze genetice sau boli inflamatorii ale ochilor, dar și a organismului în ansamblu, ar putea apărea dereglări ale componenței”, a declarat Șilova postului de televiziune REN TV.

Девушка - Sputnik Moldova
Societate
Medicii sunt neputincioși: O tânără plânge cu cristale - Video

Specialistul a adăugat că, în cazul tulburărilor metabolice, cristalele se pot forma în ficat și rinichi, iată de ce pacienta are nevoie de un examen complet.

Așa cum au scris mediile de informare anterior, primele simptome au apărut la Kazaryan acum două luni. În decursul unei zile, în ochii tinere se formează peste 50 de cristale, iar tânăra se plânge de durerile infernale pe care le suportă.

Fluxul de știri
0