Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zece moldoveni, răniți într-un grav accident de circulație în România

Abonare
Un microbuz din Republica Moldova a intrat în coliziune cu un vehicul marfar, în România. 10 cetăţeni ai ţării noastre au avut de suferit. Cinci dintre ei sunt internați în spital.

CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. Zece cetățeni ai Republicii Moldova au fost răniți în urma unui grav accident de circulație care s-a produs pe teritoriul României, în dimineața zilei de luni, 23 septembrie.

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din Moldova, accidentul s-a produs la ora 05:15 minute, în judeţul Ilfov, în apropiere de localitatea Şindrila.

”Un microbuz de model Mercedes s-a tamponat cu un alt vehicul marfar, iar în urma coliziunii, 10 persoane, cetăţeni ai ţării noastre, au avut de suferit”, anunță IGSU.

Salvatorii din România au efectuat lucrări de deblocare şi descarcerare.

Accident în România cu implicarea unui microbuz în care călătoreau cetățeni moldoveni - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil: Nouă oameni au murit după ciocnirea unui microbuz cu un camion - Video

”În prezent, în spital, rămân internați cinci cetățeni ai Republicii Moldova. Acestea au suferit diverse traumatisme”, potrivit IGSU.

Din cele cinci persoane, patru sunt internate pentru îngrijiri medicale în Spitalul ”Sfântul Pantelimon”, iar o persoană este internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI din Republica Moldova monitorizează situaţia și anunță că la necesitate va fi gată să intervină pentru a transporta cetăţenii în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0