Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Olandezul suspectat de uciderea unei fetițe de 11 ani a plecat din țară

© Photo : Facebook / Poliția RomânăPoliția Română
Poliția Română - Sputnik Moldova
Abonare
Fetiță de 11 ani din județul Dâmbovița, România, a fost găsită moartă după două zile de căutări, pe un câmp, la doi kilometri de casă.

CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. Cazul Mihaelei Adriana Feraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița, găsită moartă după zeci de ore de căutări, a zguduit România. Principalul suspect de comiterea oribilei crime este un cetățean olandez.

Copila a plecat vineri la școală, dar nu s-a mai întors. După mai bine de 48 de ore de căutare, aceasta a fost găsită moartă, cu mai multe răni pe corp.

Poliția Română - Sputnik Moldova
Societate
O fetiță căutată de mai multe zile, găsită moartă: Suspectul, un olandez - Detalii șocante

Polițiștii au analizat informația de pe mai multe camere de supraveghere, astfel că în vizorul lor au intrat trei mașini suspecte, care au fost văzute în preajma fetiței de 11 ani, circulând cu viteză mică, inclusiv mașina condusă de cetățeanul olandez, scrie presa din țara vecină.

Oamenii legii au intrat la bănuieli atunci când au constatat în baza înregistrărilor că autoturismul respectiv a avut nevoie de 30 de minute pentru a ieși dintr-o localitate și a intra în alta, în condițiile în care pentru parcurgerea acestui segment de drum est nevoie de dor 2-3 minute.

Întrebat de polițiști, cetățeanul olandez nu a recunoscut că a luat-o în mașină pe Mihaela, iar camerele de supraveghere, din păcate, nu au surprins momentul respectiv, astfel că nu există nicio dovadă explicită în acest sens. Principalul suspect a părăsit între timp România, cu un zbor de pe Aeroportul Otopeni.

Polițiștii români încearcă acum să găsească probe care să confirme vinovăția suspectului, inclusiv să confirme existența ADN-ului fetiței în mașina condusă de olandez, care fusese închiriată de acesta. Totodată, anchetatorii mai au și alți suspecți care urmează să fie verificați.

Corpul neînsuflețit al fetiței a fost găsit duminică, pe câmp, înfășurat în folie de plastic prezentând urme de violență.

Mihaela Adriana Fieraru, a fost dată dispărută vineri, când nu s-a mai întors de la școală. Fratele copilei a fost cel care a semnalat dispariția acesteia.

Fluxul de știri
0