Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce mesaj i-a transmis Igor Dodon președintelui Forumului Economic Mondial

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon și Børge Brende
Igor Dodon și Børge Brende - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul vizitei pe care o întreprinde la New York, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu președintele Forumului Economic Mondial, Børge Brende.

CHIȘINĂU, 23 sept — Sputnik. Igor Dodon ne anunță pe Facebook că, în cadrul întrevederii, a subliniat interesul Republicii Moldova în cooperarea cu acest Forum influent, remarcând mai multe domenii de interes, precum dezvoltarea umană, schimbările climaterice și altele. Totodată, el a confirmat disponibilitatea lui "în implicarea în diverse inițiative și proiecte ale Forumului".

"Am exprimat interes în participarea la cea de-a 50-a reuniune a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elveția, care va avea loc în ianuarie 2020", a anunțat șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Totodată, el reiterat că țara noastră este interesată de atragerea investițiilor străine directe în economia naţională în diverse domenii, precum cel comercial, sectorul agricol, dezvoltarea IT, etc.

Fluxul de știri
0