Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie imensă: Și-a cerut iubita în căsătorie, dar a murit înecat - Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Sfârșit tragic pentru un american din statul Louisiana, aflat în vacanță în Tanzania, care s-a înecat în timp ce încerca să își ceară iubita în căsătorie într-un mod original.

CHIȘINĂU, 22 sept – Sputnik. Steven Weber nu se gândea că ziua în care își va cere iubita, pe Kenesha Antoine, de nevastă va fi ultima din viața sa.

Bărbatul a vrut ca această zi să fie una memorabilă pentru femeie, așa că s-a gândit să îi facă propunerea sub apă, având un mesaj scris în mână și un inel.

"Nu pot să îmi ţin respiraţia suficient de mult ca să îţi spun tot ce iubesc la tine. Dar...tot ce iubesc la tine, iubesc tomai mult în fiecare zi", scrie în mesajul afişat de bărbat şi surprins de iubita s-a într-o înregistrare video. 

Femeia a anunțat, într-o postare de pe Facebook, că iubitul său nu a reușit să se întoarcă la suprafață. Weber s-a înecat la scurt timp după ce a făcut cererea în căsătorie.

Autoritățile au spus că investighează cazul, iar Departamentul de Stat american a confirmat faptul că un cetățean SUA a murit în Tanzania. Nu a oferit însă mai multe detalii.

Departamentul de Stat a precizat că va oferi asistența consulară necesară.

Fluxul de știri
0